Klassieke gerechten van de kaart

Suggesties - Suggestions

Versgebakken ganzenlever
Gekarameliseerde Jonagold appel / Zoet- zure Balsamiek
Escalope de foie d'oie poele
Pommes de fruit Jonagold caramélisée / Aigre-doux balsamique
- 35 Euro -

----------

Kortgebakken Sint-Jakobsnootjes
Grondwitloof / Breydelspek / Kalfsjus
Noix de Saint-Jacques de Dieppe
Chicons plein terre / Lard Breydel / Jus de veau

- 28 Euro –


Voorgerechten – Les Entrées

Duo van grijze Noordzeegarnalen
Gefrituurde peterselie / Citroen
Duo de croquette de crevettes grises
Persil frit / Citron
SPECIALITEIT VAN HET HUIS –
SPECIALITE DE LA MAISON
- 22 Euro -

----------

Fijngesneden Sint-Jakobsnootjes uit Dieppe
Truffel vinaigrette / Gerookte ganzenlever / Butternut
Copeaux de noix de Saint-Jacques de Dieppe
Vinaigrette truffes / Foie d'oie fumée / Butternut
- 28 Euro -

----------

Langoustine 6/8 in de oven
Sauce Vierge / Tomaat en basilicum
Langoustine 6/8 au four
Sauce Vierge / Tomates en basilic
- 35 Euro -

----------

Royal Belgian Caviar Platinum 30 gr
Polderaardappel / Zure room Isigny
Royal Belgian Caviar Platinum 30 gr
Polderaardappel / Crème d'Isigny
- 75 Euro -

HTI-01-01-01

Hoofdgerechten – Les plats principales

De klassieke gebakken Noordzeetong Meuniere
Fijne frietjes
La sole de la mer du nord Meunière
Pommes allumettes
- 42 Euro -

----------

Filet van hertenkalf " Grand Veneur "
Herfstgarnituur / Poivrade sausje
Filet de foan " Grand Veneur "
Garniture d'automne / Sauce poivrade
- 40 Euro -

----------

Ierse gegrilde ossehaas Herefort
Zomerse groentjes / Bearnaisesaus
Filet pur d'Irlande Herefort grille
Légumes d'été / Sauce Béarnaise
- 38 Euro -

----------

Suprême van fazantenhen " Fine Champagne "
Kroket / Maréchal appel / Japanse Crosnes / Pastinaak
Suprême de poêle faisane " Fine Champagne "
Croquette / Pommes maréchal / Crosnes Japonaise / Panais
- 38 Euro -


Middaglunch tijdens de week
Lunch du midi pendant la semaine
Samengesteld volgens het seizoen en marktaanbod
- 40 Euro-
Aangepaste wijnen 20 Euro
Composé selon la saison et les propositions du marche
- 40 Euro -
Vins sélectionne - 20 Euro –


Middaglunch tijdens de week
Lunch du midi pendant la semaine

Samengesteld volgens het seizoen en marktaanbod
- 40 Euro -
Aangepaste wijnen 20 Euro
Composé selon la saison et les propositions du marche
- 40 Euro -
Vins sélectionne - 20 Euro -

HTI-01-01-01


Nagerechten

De klassieke Dame Blanche aan 12 Euro
Callebout chocolade / Chantilly

----------

Mengeling rode vruchten aan 12 Euro
Joconde biscuit / Mini-meringue / Pistache

----------

Colonel aan 12€
Sorbet van limoen / Vodka Pravda

----------

Trio van huisgemaakte sorbet aan 12€
Seizoenvruchten

----------

Warm tartelette van Jonagoldappel aan 12€
Vanille-ijs

----------

Zes soorten hoevekazen aan 15 Euro
Selectie " Michel Van Tricht "
Bijhorende garnituren met notenbrood
Glaasje Moscatel de Setubal