Klassieke gerechten van de kaart

Suggesties

Versgebakken ganzenlever aan 32 euro
Gekarameliseerde Jonagold / Zoer-zuur Balsamicosausje

----------

Stoofpotje van Zeeuwse mosselen aan 25€
Pastis / Basilicum / Venkel


Voorgerechten

Duo van grijze Noordzeegarnaal kroketjes aan 18 Euro
Gefrituurde peterselie/ Citroen
" SPECIALITEIT VAN HET HUIS "

----------

Carpaccio van gemarineerde Holstein aan 28 Euro
Notensla / Parmezaan / Zomerse truffel

----------

Langoustines 6/8 in de oven aan 38€
Sauce Vierge / Tomaat en basilicum

----------

Filet van wilde zeebaars aan 32€
Risotto / Girolles / Zomerse truffel


Hoofdgerechten

De klassieke gebakken Noordzeetong " Meuniere " aan 35 Euro
Fijne frietjes

----------

Ierse gegrilde ossehaas Herefort aan 35 Euro
Lentegroentjes / Bearnaisesaus

----------

Gegrilde darne van tarbot aan 45€
Dyonnaisesaus / Gepersileerde polderpatatjes

----------

Krokante gebakken kalfshartzwezerik
Geroosterde zomerse groentjes / Graantjesmosterd saus


Nagerechten

De klassieke Dame Blanche aan 12 Euro
Callebout chocolade / Chantilly

----------

Mengeling rode vruchten aan 12 Euro
Joconde biscuit / Mini-meringue / Pistache

----------

Colonel aan 12€
Sorbet van limoen / Vodka Pravda

----------

Trio van huisgemaakte sorbet aan 12€
Seizoenvruchten

----------

Warm tartelette van Jonagoldappel aan 12€
Vanille-ijs

----------

Zes soorten hoevekazen aan 15 Euro
Selectie " Michel Van Tricht "
Bijhorende garnituren met notenbrood
Glaasje Moscatel de Setubal