Donderdagmiddag 16 februari en vrijdagmiddag 17 februari 2023
Donderdagmiddag 23 februari en vrijdagmiddag 24 februari 2023
|
Crémant de Loire met fijne hapjes
Crémant de Loire et amuses bouches
-----
Cannelloni Angus Beef en blauwvintonijn
Ponzu / Wasabi / Wakame
Cannelloni d'Angus Beef et Thon bleuvin
Ponzu / Wasabi / Wakame
-----
Haasje Noorse skrei
Smeus polderaardappel / Noordzee strandkrab / Paksoi
Skrei de Norvège
Smeus de pommes de terre / Crabe de la Mer du Nord / Paksoi
-----
Koninklijk Bresse kwarteltje met kalfszwezerik
Crunch gerookt spek/ Cévennes ajuin / Hazelnoot
La caille Royale aux ris de veau
Crunch de lard fumée/ Oignons de Cévennes / Noisettes
-----
Callebaut chocolade
Meringue / Passievrucht
Chocolat Callebaut
Meringue / Fruit de la Passion
|
90€ All-In per persoon
Menu, wijnen, koffie en water inbegrepen.
Donderdagmiddag 23 maart en vrijdagmiddag 24 maart 2023
Donderdagmiddag 30 maart en vrijdagmiddag 31 maart 2023
|
Crémant de Loire met fijne hapjes
Crémant de Loire et amuses bouches
-----
Gemarineerde Schotse zalm " Red Label "
Citrusvruchten / Venkel / Sorbet Bergamot
Saumon d'Ecosse marinée " Red Label "
Fruits agrumes / Fenouil / Sorbet Bergamote
-----
Gepocheerd hoeve-eitje
Hoppescheuten / Mousseline / Broodcroutons
Oeuf de ferme pochée
Jets de houblon / Mousseline / Croûtons de pain
-----
Gebraiseerd jong Bressehaantje
Asperges / Morieljes / Witbier Hoegaarden
Jeune coquelet de Bresse braisée
Asperges / Morilles / Bière blanche de Hoegaarden
-----
Variatie rode vruchten
Bavarois platte kaas / Sichuan peper-ijs / Chocolade Callebaut
Variation de fruits rouges
Bavarois fromage blanc / Glace poivre Sichuan / Chocolat Callebaut
|
Prijs 95 € All-In per persoon
Menu, wijnen, koffie en water inbegrepen
SENIORENLUNCH APRIL 2023
95 € PER PERSOON
OP DONDERDAG 27 APRIL EN
VRIJDAGMIDDAG 28 APRIL 2023
GELIEVE TIJDIG TE RESERVEREN