Lunch kader

Oogstmenu - Menu de Récolte
"33 Masterchefs of Belgium "

Vanaf donderdag 22 september tot en met zondag 16 oktober 2022

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Gemarineerde Sint-Jakobsnootjes
Holstein Dry Aged / Gepekelde oogstgroentjes

Noix de Saint-Jacques marinée
Holstein Dry Aged / Légumes de récolte

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Filet van Noorse heilbot
Zilte groentjes / Zeeuwse zeevruchten

Filet d'elbot
Légumes de la Mer / Crustacée de Zélandais

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(*) Stoofpotje van zeetongreepjes
Zeetongreepjes / Kreeft / Krokante groentjes

(*) Navarin de goujonnettes de sole
Goujonnettes de sole / Homard / Légumes croquantes

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Halve jonge patrijs met wijngaardblad
Jonagold appel / Veenbessen / Knolselder / Aardappelwafeltje

Demi jeune perdreau et feuille de vigne
Pommes Jonagold / Airelles / Céleri rave / Pommes gaufrettes

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Hoevekazen Selectie Michel Van Tricht
Glaasje Lustau East India Solera
Supplement 15 Euro

Fromages de ferme Sélection Michel Van Tricht
Verre Lustau East India Solera
Supplément 15 Euro

-OF-

Gepocheerde Doyenne peer
Rode biet / Chocolade notenbiscuit / Kersen sorbet

Poire Doyenne pochée
Betteraves rouge / Biscuit chocolat et noix / Sorbet cerises

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Viergangenmenu 78 Euro - Aangepaste wijnen 30 Euro
Menu quatre services 78 Euro - Vins sélectionné 30 Euro

Vijfgangenmenu 90 Euro - Aangepaste wijnen 38 Euro
Menu cinq services 90 Euro - Vins sélectionné 38 Euro

Oogstmenu kader ontworpen in Canva

Wildfestival – Festival de Gibier

" 33 Masterchefs of Belgium "

Vanaf vrijdag 20 oktober tot en met zondag 27 november 2022

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Médaillon van hazenfilet
Vergeten groentjes / Ganzenlever / Cassis Mosterd

Médaillon de filet de lièvre
Légumes oublier / Foie gras / Moutarde cassis

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Filet van Snoekbaars
Gekonfijt witloof / Ardberg sausje / Broodkorst peterselie

Filet de sandre
Chicons confits / Crumble de persil / Sauce de Ardberg

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(*) Kortgebakken Sint-Jakobsnootjes
Witte pens / Granny Smith / Truffelvinaigrette

(*) Noix de Saint-Jacques
Boudin blanc / Granny Smith / Vinaigrette aux truffes

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Supreme fazantenhen " Fine Champagne "
Knolselder / Bospaddestoelen / Amandelkroketje

Suprême de poule faisane " Fine Champagne "
Céleri rave / Champignons des bois / Croquettes amandine

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(*) Hoevekazen Selectie Michel Van Tricht
Glaasje Lustau East India Solera
Supplement 15 Euro

(*) Fromages de ferme Sélection Michel Van Tricht
Verre Lustau East India Solera
Supplément 15 Euro

OF/OU

Jonagold appel
Speculaas Lotus / Rhum raisin-ijs / Gezouten karamel

Pommes Jonagold
Lotus Spéculoos / Glace rhum raisin / Caramel salée

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Viergangenmenu 78 Euro
Aangepaste wijnen 30 Euro

Menu quatre services 78 Euro
Vins sélectionné 30 Euro

Vijfgangenmenu 90 Euro
Aangepaste wijnen 38 Euro

Menu cinq services 90 Euro
Vins sélectionné 38 Euro

wildfestival info