Zomermenu

" 33 Masterchefs of Belgium "

Vanaf 22 juni tot 24 juli 2022

|

Duo van voorgerechten
- Iberico Pata Negra / Artisjok / Gekonfijte look -
- Burrata / Zuiderse tomaat / Pesto basilicum -

Duo d'entrée
- Ibérique Pata Negra / Artichaut / Ail confits -
- Burrata / Tomates du sud / Pesto basilique -

-----

Stoofpotje van Noordzee Delicatessen
Anijs / Zeekraal / Venkel

Nage de délicatesse de la Mer du Nord
Anis / Passe pierre / Fenouil

-----

(*) Filet van zeebaars
Chorizo / Kappertjes / Zuiderse macédoine

Filet de bar
Chorizo / Kappertjes / Zuiderse macédoine

-----

Mignon Angus Beef à la Vilette
Gegrilde zomerse groentjes / Bordelaise sausje / Krieltjes

Mignon Angus beef à la Villette
Légumes d'été grillé / Bordelaise / Grenailles

-----

(*) Hoevekazen Selectie Michel Van Tricht
Glaasje Lustau East India Solera
Supplement 15 Euro

(*) Fromages de ferme Sélection Michel Van Tricht
Verre Lustau East India Solera
Supplément 15 Euro

OF/OU

Meloen uit Cavaillon en nectarine
Bavarois vanille / Coulis van frambozen

Melon de Cavaillon et nectarine
Bavarois vanille / Coulis de framboise

|

Viergangenmenumenu 78 Euro
Aangepaste wijnen 30 Euro

Menu quatre services 78 Euro
Vins sélectionné 30 Euro

Vijfgangenmenumenu 90 Euro
Aangepaste wijnen 38 Euro

Menu cinq services 90 Euro
Vins sélectionné 38 Euro


Het zomermenu wordt geserveerd per volledige tafel

Le Menu d'été est servi pour toutes les convies de la table

xtra info

Nazomermenu

" 33 Masterchefs of Belgium "

Van donderdag 18 augustus tot zondag 18 september

|

Moderne Vitello tonnato
- Geelvin tonijn / Kalfmignon / Steelkappertjes

Vitello Tonnato moderne
- Thon aigle jaunes / Mignon de veau / Câpres

-----

Stoofpotje van Bretoense Boechout mosseltjes
Saffraan / Nazomerse groentjes

Pot au feu de Moules boechout de Bretagne
Safran / Légumes de l'été indien

-----

(*) Filet van goudbrasem
Risotto / Cantharellen / Zomerse verse truffel

(*) Filet de dorade Royal
Risotto / Girolles / Truffes d'été fraîches

-----

Ontbeend kwarteltje
Kalfszwezerik / Polenta / Porto rode wijnsausje

La caille désossée
Ris de veau / Polenta / Sauce porto et vin rouge

-----

(*) Hoevekazen Selectie Michel Van Tricht
Glaasje Lustau East India Solera
Supplement 15 Euro

(*) Fromages de ferme Sélection Michel Van Tricht
Verre Lustau East India Solera
Supplément 15 Euro

OF/OU

Gepocheerde doyenne peer met rode biet
Nougat Montélimar / Witte Chocolade Callebaut

Poire doyenne poche aux betteraves rouges
Nougat Montélimar / Chocolat blanc Callebaut

|

Viergangenmenumenu 78 Euro
Aangepaste wijnen 30 Euro

Menu quatre services 78 Euro
Vins sélectionné 30 Euro

Vijfgangenmenumenu 90 Euro
Aangepaste wijnen 38 Euro

Menu cinq services 90 Euro
Vins sélectionné 38 Euro

Het nazomermenu wordt geserveerd per volledige tafel

Le Menu d'été Indien est servi pour toutes les convies de la table