Menu 33 Masterchefs of Belgium


Sint-Valentijn Love Box
@ Hof ter Imde

Deze Love Box is te verkrijgen voor 2 persoon aan 100 €
En 20 € statiegeld

U zorgt graag thuis voor een heerlijk romantische St-Valentijn?

omdat de liefde door de maag gaat,
zorgen wij voor lekkere heerlijkheden daarbij!

Op vrijdagavond 14 februari 2020 en zaterdagavond 15 februari 2020
kan u onze Sint-Valentijn Love Box afhalen.

De box is samengesteld uit een flesje bubbels,
Trio van fijne hapjes, een lekker driegangenmenu
en enkele Sint-Valentijnverrassingen:

Half flesje Crémant de Loire
met bijhorende fijne hapjes

Gemarineerde Schotse zalm "Red Label"
Avrugakaviaar / Granny Smith / Rode biet

Gebraiseerd piepkuikentje
Nieuwe groentjes / Dragonsausje

Sint-Valentijnnagerecht
Framboos / Chocolade

De hapjes en het voor- en nagerechten worden geserveerd op bordjes
zodat u geen keukenrompslomp moet verduren.
We vragen daarvoor een contante waarborg van 10 € per persoon
die u wordt terugbetaald wanneer u de bordjes terugbrengt.
U kan deze St Valentijn Love Box afhalen in de namiddag afhalen tot 19,00 uur

Aangezien deze unieke afhaalformule nu al zeer succesvol is,
raden wij u aan tijdig uw bestelling te plaatsen.
Dat kan telefonisch op 052 31 01 01 of via mail: info@hofterimde.be

Sint-Valentijn
Weekendmenu 2020

Van donderdagavond 13 februari tot zondagmiddag 16 februari 2020

Trio van fijne hapjes

Surf & Turf
Kalfsfilet/ Langoustien

Haasje van Noorse Skrei
Zeesla / Kokkels / Tapijtschelpen

Gepocheerd hoeve-eitje
Grijze Noordzeegarnalen / Mousseline

Sorbet van rode biet en kersen

Suprême van jonge Franse duif
Erwtjes / Gekonfijte sjalot / Portosaus

Sint-Valentijnverrassing

Menu 80 €

Met aangepaste wijnen 35 €

Sint Valentijnsmenu All-IN 135 €
Champagne Gosset Brut d'Excellnce
Menu met aangepaste wijnen
Koffie en tafelwater inbegrepen

Hoppescheuten Festival

" 33 Masterchefs of Belgium "

Van 19 februari tot 12 april 2020

Trio van fijne hapjes

Argentijnse grote tijgergarnaal
Miso / Venkel / Aspic brunoisegroentjes

Hoppescheuten
Gepocheerd hoeve-eitje / Mousselinesaus

(*) Noorse skrei
Morieljes / Belgische asperges

Gebraiseerd Jong haantje uit Bresse
Rodenbach Alexander / Hoppescheuten

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
Glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 12 €

OF

Chiboust passievrucht
Crumble / Sorbet / Miserable

(*) Viergangenmenu 65 €
Met aangepaste wijnen 25 €

Vijfgangenmenu 75 €
Met aangepaste wijnen 35 €