lunch

Klassieke gerechten van de kaart

Voorgerechten – Les Entrées

Duo kroketten van grijze Noordzeegarnalen - 25 Euro -
Gefrituurde peterselie / Citroen
Duo de croquettes de crevettes grises
Persil frit / Citron
-----
Carpaccio van Holstein lende DRY AGED - 34 Euro -
Parmigiano Reggiano / Dressing truffel
Carpaccio de contrefilet Holstein DRY AGED
Parmigiano Reggiano / Dressing de truffes
-----
Vers Gebakken ganzenlever - 37 Euro -
Gekarameliseerde Jonagold appel / Cidersausje Ganzenhof - Imde
Escalope de foie d'oie poêlé
Pommes fruit Jonagold caramélisée / Sauce cidre Ganzenhof - Imde
-----
Langoustine maat 5/7 in de oven - 40 Euro -
Sauce Vierge / Tomaat / Basilicum / Zeekraal / Nootjes
Langoustine mesure 5/7 au four
Sauce Vierge / Tomates / Basilic / Passe pierre / Noix
open

Hoofdgerechten – Les plats principales

Gegrilde moot van jonge tarbot - 48 Euro -
Variatie winterse groentjes / Dijonnaisesaus
Darne de Turbotin grillé
Variation de légumes d'hiver / Sauce Dijonnaise
-----
De klassieke gebakken Noordzeetong Meunière 500 gr - 45 Euro -
Jonge sla / Tartaarsaus / Fijne frietjes
La sole Meunière de la mer du nord 500 gr
Mesclun / sauce tartare / Pommes allumettes
-----
Tagine van jonge duif uit Bresse – 36 Euro -
Cocotte groentjes / Salie
Tajine de pigeonneau de Bresse
Légumes en cocotte / Sauge
-----
Krokant gebakken kalfszwezerik - 42 Euro -
Variatie winterse groentjes / Parijse aardappeltjes / Graantjesmosterd
Noix de ris de veau croquant
Légumes hivernales / Pommes Parisienne / Moutarde de Meaux
-----
Ierse gegrilde ossenhaas Hereford - 38 Euro -
Béarnaisesaus / Fijne frietjes
Filet pur d'Irlande Hereford grillé
Sauce Béarnaise / Pommes allumettes
open

Nagerechten

De klassieke Dame Blanche – 15 Euro -
aan tafel geserveerdCallebaut chocolade / Chantilly
Dame Blanche classique servie à table
Chocolat Callebaut / Chantilly
-----
Colonel - 15 Euro -
Sorbet van limoen / Vodka Pravda
Colonel
Sorbet de citron vert / Vodka Pravda
-----
Creatie van Callebaut chocolade - 15 Euro -
Mousse / Espuma / Roomijs / Mandarijntjes
Création de chocolat Callebaut
Mousse / Espuma / Glace / Mandarine
-----

Warm appeltaartje Jonagold - 15 Euro -
Vanille roomijs / Frangipane / Gezouten karamel
Tartelette chaud Pommes Jonagold
Glace à la vanille / Frangipane / Caramel salée
-----

Hoevekazen Selectie Michel Van Tricht - 18 Euro -
Glaasje Lustau East India Solera
Fromages de ferme Sélection Michel Van Tricht
Verre Lustau East India Solera
Restaurant Gesloten