Wintermenu – Menu d'Hiver

Van 1 december tot 23 december 2022

|

Terrine van ganzenlever met sultan rozijntjes
Ajuinmarmelade / Mango Chutney / Brioche
Terrine de foie d'oie aux raisins Sultane
Marmelade d'oignons / Chutney Mango / Brioche maison
OF
Gerookte Oosterschelde paling
Krielpatatjes / Sorbet rode biet / Granny Smith / Avrugakaviaar
Anguille fumée d'Escaut oriental
Grenailles / Sorbet betteraves rouges / Granny Smith / Consommé tartufata
-----
Koninklijke kabeljauw
Kruidenkorst / Gebrande prei / Umami sausje
Cabillaud Royal
Croute fines herbes / Poireau brûlée / Sauce umami
-----
Gegrilde medaillon van hertenkalf
Winterse proevertjes / Amandelkroketje
Médaillon de filet de cert grillé
Dégustations hivernale / Croquette amandine
OF
Halve kreeft Bouillabaisse ( Supplement 5 Euro )
Zuiderse groentjes / Rouille / Toastjes
Demi-homard en bouillabaisse ( Supplément 5 Euro )
Légumes Méditerranés / Rouille / Toast
-----
Hoevekazen Selectie Michel Van Tricht
Glaasje Lustau East India Solera
Supplement 15 Euro
Fromages de ferme Sélection Michel Van Tricht
Verre Lustau East India Solera
Supplément 15 Euro
OF
Klassieke Dame blanche / Callebout chocolade
Geserveerd aan tafel
Dame Blanche classique / Chocolat Callebout
Servie à table
OF
Creatie van Callebout chocolade
Mousse / Espuma / Room-ijs / Mandarijntjes
Création de chocolat Callebout
Mousse / Espuma / Glace / Mandarine

|

Viergangenmenu 78 Euro - Aangepaste wijnen 30 Euro
Menu quatre services 78 Euro - Vins sélectionné 30 Euro
Tot 8 personen wintermenu

Kerst Weekendmenu
Menu Weekend de Noel

Zaterdagavond 24 december 2022
Zondagmiddag 25 december 2022

Fijne hapjes – Amuse bouche
Carpaccio – Hereford lende – Schijfjes ganzenlever
Gerookte paling – Groene kruiden – Mierikswortel
Kalfsfilet – Vitello Tonnato – Parmezaan
---
Terrine van ganzenlever met sultaan rozijntjes
Ajuinmarmelade / Mango Chutney / Brioche
Terrine de foie d'oie aux raisins Sultane
Marmelade d'oignons / Chutney Mangue / Brioche maison
---
Koninklijke kabeljauw
Kruidenkorst / Gebrande prei / Umami sausje
Cabillaud Royal
Croute fines herbes / Poireau brulée / Sauce umami
---
Stoofpotje kreeft en Sint-Jakobsnootjes
Jonge spinazie / Champagne mousseline
Navarin d'homard et noix de Saint-Jacques
Jeunes épinard / Mousseline au champagne
---
Gegrilde medaillon van hertenkalf
Grand Veneur / Winterse proevertjes / Amandelkroketje
Médaillon de filet de cert grillé
Grand Veneur / Variations hivernale / Croquettes amandine
---
Creatie van Callebout chocolade
Mousse / Espuma / Room-ijs / Madarijntjes
Création de chocolat Callebout
Mousse / Espuma / Glace / Mandarine


Kerstmenu 95 Euro - Aangepaste wijnen 38 Euro
Menu de Noel 95 Euro - Vins sélectionné 38 Euro

Menu Nieuw Jaar
Menu de Ans nouvelle

Van 6 januari tot 12 februari 2023

|

Variatie van gepekelde winterse mini-groentjes
Bouillon met kaffir / Groene olie
Variation de min-légumes hivernale
Bouillon au kaffir / Huile verte

-----

Filet van blauwe leng
Gebrande prei / Mosterdzaadjes / Rozemarijn botersaus
Filet de lingue blue
Poireau brulée / Grains de moutarde / Beurre blanc romarin

-----

(*) Médaillon van zeeduivel
Kruidenkorst / Gekonfijte grondwitloof / Bordelaise
Médaillon de lotte
Croûte fines herbes / Chicons confits / Bordelaise

-----

Gegrilde kalfslende Hasselbach
Schorseneer / Breydelspek / Sugar snaps / Ardberg whiskysausje
Mignon de veau grillé
HasselbachSalsifis / Lard Breydel / Sugar snaps / Sauce whisky Ardbeg

-----

Hoevekazen Selectie Michel Van Tricht
Glaasje Lustau East India Solera
Supplement 15 Euro
Fromages de ferme Sélection Michel Van Tricht
Verre Lustau East India Solera
Supplément 15 Euro

OF

Klassieke Dame blanche / Callebout chocolade
Geserveerd aan tafel
Dame Blanche classique / Chocolat Callebout
Servie à table

OF

Zacht lopende tiramisu
Likeur van koffie / Amaretto / Boudoir biscuit
Tiramisu fondante
Liqueur de café / Amaretto / Biscuit boudoir


Viergangenmenu 78 Euro - Aangepaste wijnen 30 Euro
Menu quatre services 78 Euro - Vins sélectionné 30 Euro
Vijfgangenmenu 90 Euro - Aangepaste wijnen 38 Euro
Menu cinq services 90 Euro - Vins sélectionné 38 Euro


Vanaf 8 personen wordt het menu geserveerd per volledige tafel.
A partir de 8 personnes le Menu est servi pour tous les convives de la table.

Het restaurant is gesloten