Tot 8 personen

Hoppescheuten Festival
Festival de Jets de Houblon

Het Hoppescheutenfestival is verkrijgbaar
vanaf woensdag 1 maart tot zondag 9 april 2023 in vier of vijfgangen

Le festival de Jets de houblon est disponible
du jeudi 1 mars jusqu'au dimanche 9 avril 2023 en quatre ou cinq services

|

Gerookte Schotse zalm " Red Label "
Witte selder / Venkel / Sorbet Bergamot
Saumon d'Ecosse fumée " Red Label "
Cèleri blanc / Fenouil / Sorbet Bergamote

-----

Gepocheerd hoeve-eitje
Hoppescheuten / Mousseline / Broodcroutons
Oeuf de ferme pochée
Jets de houblon / Mousseline / Coutons de pain

-----

(*) Haasje Noorse skrei
Witte Belgische asperges / Morieltjes / Daslook
(*) Skrei de Norvège
Asperge blanche Belge / Morilles / L'ail des ours

-----

Gebraiseerd jong Bresse Haantje
Hoppescheuten / Breydelham / Cornet Smoked
Jeune coquelet de Bresse braisée
Jets de houblon / Lard Breydel / Cornet Smoked

-----

Hoevekazen Selectie Michel Van Tricht
Glaasje Lustau East India Solera
Supplement 15 Euro
Fromages de ferme Sélection Michel Van Tricht
Verre Lustau East India Solera
Supplément 15 Euro

OF - OU

Klassieke Dame blanche / Callebaut chocolade 811
Geserveerd aan tafel
Dame Blanche classique / Chocolat Callebaut 811
Servie à table

OF - OU

Gekonfijte ananas
Banaan kokos-ijs / Meringue / Passievrucht
Ananas confits
Glaçe bananes coco / Meringue / Fruit de la Passion

|

(*) Viergangenmenu 80 Euro - Aangepaste wijnen 35 Euro
Menu quatre services 80 Euro - Vins sélectionné 35 Euro

Vijfgangenmenu 95 Euro - Aangepaste wijnen 43 Euro
Menu cinq services 95 Euro - Vins sélectionné 43 Euro


Aangezien het enorme succes en vele aanvragen tijdens het seizoen van de hoppescheuten
vragen wij u tijdig te reserveren

Selon l'énorme succès et les beaucoup de demandes de réservations
il est conseillé de faire votre réservation bien à l'avance

Lente Menu

Menu du Printemps


Het Lentemenu is verkrijgbaar vanaf donderdag 20 april
tot zondag 21 mei 2023 in vier of vijfgangen

Le Menu du Printemps est disponible de jeudi 20 avril
jusqu' au dimanche 21 mai 2023 en quatre ou cinq services


Gerookte Oosterschelde paling
Granny Smith / Bulgur / Sorbet curry Madagaskar

Anguille fumée de l'Escaut oriental
Granny Smith / Boulgour / Sorbet curry Madagascar
-----
Ragout van asperges uit Malderen
Vlaamse wijze / Grijze Noordzee garnalen / Botersausje

Ragout d'asperges de Malderen
A la flamande / Crevettes grises / Beurre blanc
-----
(*) Filet van koninklijke dorade
Macédoine van lentegroentjes
(*) Filet de dorade royale
Macédoine de légumes printanières
-----
Schotse lamstournedos in kruidenkorst
Tajine met geroosterde groentjes

Tournedos d'agneau d'Ecosse en croûte de fines herbes
Tajine de légumes grillé
-----
Hoevekazen Selectie Michel Van Tricht
Glaasje Lustau East India Solera
Supplement 15 Euro
Fromages de ferme Sélection Michel Van Tricht
Verre Lustau East India Solera
Supplément 15 Euro
OF - OU
Klassieke Dame blanche / Callebaut chocolade 811
Geserveerd aan tafel
Dame Blanche classique / Chocolat Callebaut 811
Servie à table
OF - OU
Variatie van rode vruchten
Bavarois / Limoen / Peper-room-ijs
Variation de fruits rouges
Bavarois / Citrons verts / Glacé aux poivres

(*) Viergangenmenu 80 Euro - Aangepaste wijnen 35 Euro
Menu quatre services 80 Euro - Vins sélectionné 35 Euro

Vijfgangenmenu 95 Euro - Aangepaste wijnen 43 Euro
Menu cinq services 95 Euro - Vins sélectionné 43 Euro

Kreeften en Asperge Menu
Menu de homard et asperges


Het Kreeften en asperge menu is verkrijgbaar vanaf donderdag 25 mei
tot zondag 25 juni 2023 in vier of vijfgangen

Le Menu du Homard et asperges est disponible de jeudi 25 mai
jusqu' au dimanche 25 juin 2023 en quatre ou cinq services


Kalfslende " Slow Cooking "
Asperges op Vlaamse wijze
Mignon de veau " Slow Cooking "
Asperges à la Flamande
-----
Timbaaltje Noordzeetong
Brunoise peulgroenten / Coulis van kreeft
Timbale de filet de sole de la Mer du Nord
Brunoise de légumes vertes / Coulis de homard
-----
(*) Médaillon van zeeduivel
Lichtgerookt / Gegrilde groene asperges / Umami
(*) Médaillon de lotte
Légèrement fumé / Asperges vertes grillé / Umami
-----
Halve babykreeft
Asperges uit Malderen / Bieslook verjus sausje

Demi-homard Demoiselles
Asperges de Malderen / Beurre verjus ciboulette
-----
Hoevekazen Selectie Michel Van Tricht
Glaasje Lustau East India Solera
Supplement 15 Euro

Fromages de ferme Sélection Michel Van Tricht
Verre Lustau East India Solera
Supplément 15 Euro
OF - OU
Klassieke Dame blanche / Callebaut chocolade 811
Geserveerd aan tafel

Dame Blanche classique / Chocolat Callebaut 811
Servie à table
OF - OU
Aardbeien uit Hoogstraten
Sorbet / Rolbiscuit / Mascarpone

Fraises de Hoogstraten
Sorbet / Roulade biscuit / Mascarpone

(*) Viergangenmenu 80 Euro - Aangepaste wijnen 35 Euro
Menu quatre services 80 Euro - Vins sélectionné 35 Euro

Vijfgangenmenu 95 Euro - Aangepaste wijnen 43 Euro
Menu cinq services 95 Euro - Vins sélectionné 43 Euro

Tot 8 personen