Sint-Valentijnsmenu
Menu de Sint-Valentin

Enkel deze menu verkrijgbaar op Vrijdagavond 10 februari, Zaterdagavond 11 februari
en Zondagmiddag 12 februari in vier of vijfgangen.
Op dinsdagavond 14 februari serveren wij uitsluitend het vijfgangenmenu


Variatie fijne hapjes
Variation de fines amuses bouche
-----
Cannelloni Angus Beef en blauwvintonijn
Ponzu / Wasabi / Wakame

Cannelloni d'Angus Beef et Thon bleu
Ponzu / Wasabi / Wakame
-----
Kort Gebakken Sint-jakobsnootjes
Bospaddestoelen / Truffel botersausje

Noix de Saint-Jacques
Champignons des bois / Beure blanc truffes
-----
(*) Haasje Noorse skrei
Smeus polderaardappel / Noordzee strandkrab

Skrei de Norvège
Smeus de pommes de terre / Crabe de la Mer du Nord
-----

Koninklijk Bressekwarteltje met kalfszwezerik
Crunch gerookt spek/ Cévennes ajuin / Hazelnoot
La caille Royale aux ris de veau
Crunch de lard fumée/ Oignons de Cévennes / Noisettes

-----
Sint Valentijns nagerecht
Callebaut chocolade / Meringue / Passievrucht

Dessert de Saint-Valentin
Chocolat Callebaut / Meringue / Fruit de la Passion

|

(*) Viergangenmenu 82 Euro - Aangepaste wijnen 32 Euro
Menu quatre services 82 Euro - Vins sélectionné 32 Euro

Vijfgangenmenu 92 Euro - Aangepaste wijnen 40 Euro
Menu cinq services 92 Euro - Vins sélectionné 40 Euro