Gebakken ganzenlever
Jonagold / Balsamicosausje
Of
Sint-Jakobsnootjes
Grondwiitloof / Verjus / Breydelspek
———–
Verrassingsgerechtje
van de chef
———–
Kabeljauwhaasje
Stoofpotje vergeten groentjes
OF
Hazenfilet “Harlekijn”
Mosterd / Veenbessen / Knolselder
———–
Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €
OF
Duo van nagerechtjes
Hof ter Imde
Modern slaatje van kreeft
Vergeten groentjes
OF
Versgebakken ganzenlever
Jonagoldappel / Balsamiek zoet zuur
———–
Verrassingsgerechtje
van de chef
———–
Filet van zeebaars
Witloof / Kalfsjus / Breydelspek
OF
Fazant “Fine Champagne”
Jonagold appel / Savooikool / Kroketje
———–
Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €
OF
Duo van nagerechtjes
Hof ter Imde
HET RESTAURANT IS GESLOTEN VAN 2 JANUARI TOT EN MET 8 JANUARI 2020