Menu “Hof ter Imde”

Van 17 oktober  tot 2 december
Behalve op zaterdagavond

Trio van fijne hapjes

–––––

Gebakken ganzenlever
Jonagold / Balsamicosausje

Of

Lichtgerookte Holstein lende
Veenbessen / Sorbet Granny Smith

–––––

Verrassingsgerechtje van de chef

–––––

Zeetong in krokant korstje
Bospaddestoelen / Pompoen

OF

Hazenfilet “Harlekijn”

Mosterd / Veenbessen / Knolselder

–––––

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Duo van nagerechtjes
Hof ter Imde

Menu “Hof ter Imde” 65 €
Met aangepaste wijnen 25 €

Menu “Hof ter Imde”

Van 29 november tot 17 december
Behalve op zaterdagavond

Sint-Jakobsnootjes
 Witte pens / truffel / Jonagold

OF

Versgebakken ganzenlever
Jonagoldappel / Balsamiek zoet zuur

–––––

Verrassingsgerechtje van de chef

–––––

Koninklijke kabeljauw
Grondwiitloof / Kalfsjus / Breydelspek

OF

Hazenfilet “Harlekijn”
Mosterd / Veenbessen / Knolselder

–––––

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Duo van nagerechtjes
“Hof ter Imde”

Menu “Hof ter Imde” 60 €
Met aangepaste wijnen 25 €