Gastronomisch Wintermenu
“33 Meesterkoks”

Van 5 december tot 17 december 

Trio van fijne hapjes

–––––

Modern slaatje van kreeft
Vergeten groentjes 

–––––

Krokante Sint-Jakobsnootjes
Vichysoise / Peulvruchten

–––––

Filet van jonge tarbot
Bloemkool / Wintertruffel

–––––

Filet van Hertenkalf
Chutney appel / Witloof / Veenbessen sausje

–––––

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
Supplement van 10 €

OF

Feestelijk nagerecht
Chocolade / Passievrucht

Gastronomisch Vijfgangen menu 75 €
Met aangepaste wijnen 30 €

Feestmenu ALL-IN 125 €
Met aperitief Champagne en wijnen
Koffie en tafelwater inbegrepen

 

Gastronomisch Feestmenu
“33 Masterchefs of Belgium”

Van 19 december tot 1 januari

Trio van fijne hapjes

–––––

Modern slaatje van kreeft
Vergeten groentjes 

–––––

Krokante Sint-Jakobsnootjes
Vichysoise / Peulvruchten

–––––

Filet van jonge tarbot
Bloemkool / Wintertruffel

–––––

Filet van Hertenkalf
Chutney appel / Witloof / Veenbessen sausje

–––––

Feestelijk nagerecht
Chocolade / Passievrucht

Feestmenu 80 €
Met aangepaste wijnen 35 €

Feestmenu ALL-IN 135 €
Met aperitief Champagne Gosset met wijnen
Koffie en tafelwater inbegrepen