Gastronomisch Wildmenu
“33 Meesterkoks”

Van 16 oktober tot 2 december

Trio van fijne hapjes

———–

Carpaccio van hertenkalf
Vergeten groentjes / Ganzenlever 

———–

Sint-Jakobsnootjes  kortgebakken
 Witte pens / Truffel / Jonagold

———–

Iberico varkenswangetjes en langoustien
Knolselder / Oude geuze Lindemans

———–

Fazant op Brabantse wijze
Grondwitloof / Savooikool / Kroketje

———–

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Warm bladerdeeg Jonagold
Rum-rozijnenijs


Wildmenu 75 €
Met aangepaste wijnen 35 €

Gastronomisch Wintermenu
“33 Meesterkoks”

Van 4 december tot 22 december   

Trio van fijne hapjes

———–

 Sint-Jakobsschijfjes
Ganzenlever / Dolce zero / Vergeten groentjes 

———–

Cannelloni
Kreeft / Jonge spinazie / Nantua

———–

Filet van griet
Belgian Caviar / Bloemkool / Champagne

———–

Nootjes van Hertenkalf
Jonagold appel / Mini-witloof / Veenbessen

———–

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
Supplement van 10 €

OF

Feestelijk nagerecht
Chocolade / Passievrucht / Nougat 

Gastronomisch Vijfgangen menu 75 €
Met aangepaste wijnen 35 €

Gastronomisch Feestmenu
“33 Masterchefs of Belgium”

Van 24 december tot 1 januari 

Trio van fijne hapjes

———–

 Sint-Jakobsschijfjes
Ganzenlever / Dolce zero / Vergeten groentjes 

———–

Cannelloni
Kreeft / Jonge spinazie / Nantua

———–

Filet van griet
Belgian Caviar / Bloemkool / Champagne

———–

Nootjes van Hertenkalf
Jonagold appel / Mini-witloof / Veenbessen

———–

Feestelijk nagerecht
Chocolade / Passievrucht / Nougat  

Feestmenu vijfgangen 80 €
Met aangepaste wijnen 35 €

Feestmenu ALL-IN 135 €
Met aperitief Champagne Gosset brut d’Excellence
Aangepaste wijnen
Koffie en tafelwater inbegrepen


HET RESTAURANT IS GESLOTEN VAN
 
2 JANUARI TOT EN MET 8 JANUARI 2020