Gastronomisch Menu
“Hoppescheuten Festival”
“33 Masterchefs of Belgium”

Van 20 februari tot 7 april 2019

Trio van fijne hapjes

————

Variatie gerookte Schotse zalm
Bintje aardappel / Zure room

————

  Hoppescheuten
Gepocheerd hoeve-eitje / Mousselinesaus

————

Wijting “Vis van het Jaar”
Meesterlijke beenham / Asperges

————

Ballotine van konijn en zwezerik
Mort Subite cassis / Hoppescheuten

————

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Dulce de letche
Bloedappelsien / Kokos / Perziksorbet

Vijfgangenmenu 80 €
Met aangepaste wijnen 30 €

 

WEGENS JAARLIJKS VAKANTIE IS HET RESTAURANT GESLOTEN
VAN MAANDAG 8 APRIL TOT WOENSDAG 17 APRIL