Gastronomisch menu
Het Nieuwe Jaar
“33 Masterchefs of Belgium”

 Van 9 januari tot 9 februari 2020

Trio van fijne hapjes

––––––––––

Schotse zalmforel 57°
Rode biet / Mierikswortel / Rammenas

––––––––––

Heldere wildbouillon
 Bospaddestoelen / Zwarte truffel

––––––––––

Timbaaltje van Sint-Jakobsnootjes
Rivierkreeftjes  / Nantua saus

––––––––––

Gebraden kwartel uit de Landes
Kalfszwezerik / Sausje van oude porto

––––––––––

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Citrus vruchten
IJsgekoelde soufflé Mandarin Napoléon

Menu  75 €
Met aangepaste wijnen 35 €

Sint-Valentijn Love Box
@ Hof ter Imde 

U zorgt graag thuis voor een heerlijk romantische St-Valentijn?
omdat de liefde door de maag gaat,
zorgen wij voor lekkere heerlijkheden daarbij!

Op vrijdagavond 14 februari 2020  en zaterdagavond 15 februari 2020
kan u onze Sint-Valentijn Love Box afhalen.

De box is samengesteld uit een flesje bubbels,
Trio van fijne hapjes, een lekker driegangenmenu
en enkele Sint-Valentijnverrassingen:

Half flesje Crémant de Loire
met bijhorende fijne hapjes

––––––––––

Gemarineerde Schotse zalm “Red Label”
Avrugakaviaar / Granny Smith / Rode biet

––––––––––

Gebraiseerd piepkuikentje
Nieuwe groentjes / Dragonsausje

––––––––––

Sint-Valentijnnagerecht 
Framboos / Chocolade

Deze Love Box is te verkrijgen voor 2 persoon aan 100 €
En 20 € statiegeld

 

De hapjes en het voor- en nagerechten worden geserveerd op bordjes
zodat u geen keukenrompslomp moet verduren.
We vragen daarvoor een contante waarborg van 10 € per persoon
die u wordt terugbetaald wanneer u de bordjes terugbrengt.
U kan deze St Valentijn Love Box afhalen in de namiddag afhalen tot 19,00 uur 

 Aangezien deze unieke afhaalformule nu al zeer succesvol is,
raden wij u aan tijdig uw bestelling te plaatsen.
Dat kan telefonisch op 052 31 01 01 of via mail: info@hofterimde.be

Sint-Valentijn
Weekendmenu 2020 

Van donderdagavond 13 februari tot zondagmiddag 16 februari 2020

  

Trio van fijne hapjes

––––––––––

Surf & Turf
Kalfsfilet/ Langoustien

––––––––––

Haasje van Noorse Skrei
Zeesla / Kokkels / Tapijtschelpen

––––––––––

Gepocheerd hoeve-eitje
Grijze Noordzeegarnalen / Mousseline

––––––––––

Sorbet van rode biet en kersen

––––––––––

Suprême van jonge Franse duif
Erwtjes / Gekonfijte sjalot / Portosaus

––––––––––

Sint-Valentijnverrassing 

Menu 80 €
Met aangepaste wijnen 35 €

Sint Valentijnsmenu  All-IN  135 €
Champagne Gosset Brut d’Excellnce
Menu met aangepaste wijnen
Koffie en tafelwater inbegrepen