Trio van fijne hapjes
———–
Carpaccio van hertenkalf
Vergeten groentjes / Ganzenlever
———–
Sint-Jakobsnootjes kortgebakken
Witte pens / Truffel / Jonagold
———–
Iberico varkenswangetjes en langoustien
Knolselder / Oude geuze Lindemans
———–
Fazant op Brabantse wijze
Grondwitloof / Savooikool / Kroketje
———–
Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €
OF
Warm bladerdeeg Jonagold
Rum-rozijnenijs
Trio van fijne hapjes
———–
Sint-Jakobsschijfjes
Ganzenlever / Dolce zero / Vergeten groentjes
———–
Cannelloni
Kreeft / Jonge spinazie / Nantua
———–
Filet van griet
Belgian Caviar / Bloemkool / Champagne
———–
Nootjes van Hertenkalf
Jonagold appel / Mini-witloof / Veenbessen
———–
Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
Supplement van 10 €
OF
Feestelijk nagerecht
Chocolade / Passievrucht / Nougat
Trio van fijne hapjes
———–
Sint-Jakobsschijfjes
Ganzenlever / Dolce zero / Vergeten groentjes
———–
Cannelloni
Kreeft / Jonge spinazie / Nantua
———–
Filet van griet
Belgian Caviar / Bloemkool / Champagne
———–
Nootjes van Hertenkalf
Jonagold appel / Mini-witloof / Veenbessen
———–
Feestelijk nagerecht
Chocolade / Passievrucht / Nougat
HET RESTAURANT IS GESLOTEN VAN 2 JANUARI TOT EN MET 8 JANUARI 2020