JAARLIJKS VERLOF RESTAURANT 

VAN MAANDAG 22 JULI 2019
 TOT EN MET WOENSDAG 7 AUGUSTUS 2019

Gastronomisch Zomermenu
“33 Masterchefs of Belgium”

Van 1 juli tot 1 september 2019

Trio van fijne hapjes

—————

Lichtgerookte Herefort tussenribstuk
Buratta  / Balsamico

—————

  Saltimboca van dorade
Serannoham  / Salie

—————

Tagliatelle van zeekat en tijgergarnaal
Zuiderse tomatenvariatie / Basilicum

—————

Medaillon van zomerse ree “Cervena”
Blauwe bessen / Cantharellen

—————

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Baba biscuit
Limoncello / Ananas

  Vijfgangen Menu 75 €
Met aangepaste wijnen 30 €

JAARLIJKS VERLOF RESTAURANT 

VAN MAANDAG 20 JULI 2019
 TOT EN MET WOENSDAG 7 AUGUSTUS 2019

Gastronomisch Oogstmenu
“33 Meesterkoks”
Van 5 september tot 14 oktober

Trio van fijne hapjes

————

Gerookte Oosterschelde paling
Groene tuinkruiden / Granny Smith

————

Roulade van snoekbaars
Taboulé / Ras el Hanout

————

Open ravioli
Ganzenlever / Bospaddestoelen / Truffels

————

Filet van Barbarie eend
Rode kool / Jonagoldappel / Uienconfituur

————

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Poire “Belle Helene”
New style

Oogstmenu 75 €
Met aangepaste wijnen 35 €