Gastronomisch Wildmenu
“15 Jaar Hof ter Imde”

Van 17 oktober  tot 2 december

Trio van fijne hapjes

–––––

Carpaccio van hertenkalf
Knolselder / Rode biet / Ganzenlever

–––––

Sint-Jakobsnootjes
Witte pens / Truffel / Jonagold

–––––

Kabeljauwhaasje
Grondwiitloof / Kalfsjus / Breydelspek

–––––

Fazant Fines Champagne
Veenbessen / Pommes Dauphine

–––––

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Warm appeltaartje
Vanille -ijs

Wildmenu 75 €
Met aangepaste wijnen 30 €

All In formule 125 €
aperitief Champagne Gosset,
aangepaste wijnen,
koffie met versnaperingen en tafelwater

Gastronomisch Wintermenu
“33 Meesterkoks”

Van 29 november tot 17 december 

Trio van fijne hapjes

–––––

Modern slaatje van kreeft
Vergeten groentjes 

–––––

Krokante Sint-Jakobsnootjes
Vichysoise / Peulvruchten

–––––

Filet van jonge tarbot
Bloemkool / Wintertruffel

–––––

Filet van Hertenkalf
Chutney appel / Witloof / Veenbessen sausje

–––––

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
Supplement van 10 €

OF

Feestelijk nagerecht
Chocolade / Passievrucht

Gastronomisch Vijfgangen menu 75 €
Met aangepaste wijnen 30 €

Feestmenu ALL-IN 125 €
Met aperitief Champagne en wijnen
Koffie en tafelwater inbegrepen

Gastronomisch Feestmenu
“33 Masterchefs of Belgium”

Van 19 december tot 1 januari

Trio van fijne hapjes

–––––

Modern slaatje van kreeft
Vergeten groentjes 

–––––

Krokante Sint-Jakobsnootjes
Vichysoise / Peulvruchten

–––––

Filet van jonge tarbot
Bloemkool / Wintertruffel

–––––

Filet van Hertenkalf
Chutney appel / Witloof / Veenbessen sausje

–––––

Feestelijk nagerecht
Chocolade / Passievrucht

Feestmenu 80 €
Met aangepaste wijnen 35 €

Feestmenu ALL-IN 135 €
Met aperitief Champagne Gosset met wijnen
Koffie en tafelwater inbegrepen