Gastronomisch Zomermenu
“33 Masterchefs of Belgium”

Van 4 juli tot 2 september

Trio van fijne hapjes

——————————

Tonijn Bleu Fin en Nieroogkreeftje
Salsagroentjes / Avocado

——————————

 Koninklijke kabeljauw
Zeeuws  mosselen / Venkel

——————————

(*) Filet van zeebaars gegrild
Spaghetti courgetten / Tomatenvariatie

——————————

Barberie-eend lichtgerookt
Cantharel / Mini rode biet / Spitskool

——————————

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Nectarine – Perzik
Sorbet / Amandelkoekje

Viergangen Menu 70 €
Met aangepaste wijnen 25 €

 (*) Vijfgangen Menu 80 €
Met aangepaste wijnen 35 €

 

Gastronomisch Oogstmenu
“33 Meesterkoks”

Van 5 september tot 14 oktober 2018

Trio van fijne hapjes

——————————

Zachtgegaarde kalfslende 57º
Variatie oogstgroentjes / Belgian pickles

——————————

Filet van Deense pladijs
Mimolette / Bloemkool / Risotto

——————————

Ravioli van Noordzeekrab
Coulis schaaldieren / Jonge spinazie

——————————

Halve jonge patrijs in wijngaardblad
Verse veenbessen / Jonagold / Wafeltje

——————————

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Doyenne peer
Amandelijs  / Karamel / Fleur de sel

Oogstmenu 75 €
Met aangepaste wijnen 30 €
BOB wijnformule 18 €

All In formule 125 €
aperitief Champagne Gosset,
aangepaste wijnen,
koffie met versnaperingen en tafelwater