Gastronomisch Wildmenu
“33 Meesterkoks”

Van 18 oktober tot 26 november

Trio van fijne hapjes

——————————

Carpaccio van hertenkalf
Ganzenlever / Veenbessen / Rode biet

——————————

Kortgebakken Sint -Jakobsnootjes
Breydelspek / Vergeten groentjes

——————————

Filet van witte heilbot
Bospaddestoelen / Risotto

——————————

Suprême van fazantenhen
Witloof / Knolselder / Geuze Mort Subite

——————————

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Cheesecake
Witte Chocolade / Mandarijn / Speculaas

Viergangen Menu 65 €
Met aangepaste wijnen 25 €

 (*) Vijfgangen Menu 75 €
Met aangepaste wijnen 35 €

Gastronomisch Wintermenu
“33 Meesterkoks”

Van 29 november tot 17 december

Trio van fijne hapjes

——————————

Praline van ganzenlever
Jefkes peer / Cévenne ajuin

——————————

Filet van griet
Bintje / Wintertruffel / Bospaddestoelen

——————————

(*) Timbaaltje van kreeft
Mimosa groentjes / Heldere bouillon

——————————

Filet van Hertenkalf
Chutney appel / Witloof / Blauwe bessen

——————————

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Biscuit chocolade
Framboos / Karamel / Mascarpone

Viergangen Menu 65 €
Met aangepaste wijnen 25 €

 (*) Vijfgangen Menu 75 €
Met aangepaste wijnen 35 €