Restaurant is gesloten wegens jaarlijks verlof van maandag 16 juli 2018 tot woensdag 1 augustus 2018

Gastronomisch Kreeftenmenu
“33 Masterchefs of Belgium”

Van 16 mei tot 1 juli

Trio van fijne hapjes

——————————

Modern slaatje van babykreeft
Quinoa / Korenhaar

——————————

Filet van koninklijke dorade
Peulgroentjes / Bonenkruid

——————————

(*) Halve babykreeft
Verjus /Asperges / Lamsoor

——————————

Geglaceerde Noordzeetong
“Homardine”

——————————

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Ijsgekoelde Nougat
Aardbei / Framboos / Kattentongen

Viergangen Menu 70 €
Met aangepaste wijnen 25 €

 (*) Vijfgangen Menu 80 €
Met aangepaste wijnen 35 €

Gastronomisch Zomermenu
“33 Masterchefs of Belgium”

Van 4 juli tot 2 september

Trio van fijne hapjes

——————————

Tonijn Bleu Fin en Nieroogkreeftje
Salsagroentjes / Avocado

——————————

 Koninklijke kabeljauw
Zeeuws  mosselen / Venkel

——————————

(*) Filet van zeebaars gegrild
Spaghetti courgetten / Tomatenvariatie

——————————

Barberie-eend lichtgerookt
Cantharel / Mini rode biet / Spitskool

——————————

Belgische en Franse hoevekazen
Michel Van Tricht
en een glaasje Moscatel de Setúbal
Supplement van 10 €

OF

Nectarine – Perzik
Sorbet / Amandelkoekje

Viergangen Menu 70 €
Met aangepaste wijnen 25 €

 (*) Vijfgangen Menu 80 €
Met aangepaste wijnen 35 €

Restaurant is gesloten wegens jaarlijks verlof van maandag 16 juli 2018 tot woensdag 1 augustus 2018